Vahvuutena epätäydellisyys

Jos olisin valmis mielen mestari, en olisi tässä. Ihana epätäydellisyyteni on tuonut minut loistaviin kasvunpaikkoihin ja haastanut minut muuttumaan. Mitä tietoisemmaksi olen tullut itsestäni, sen kiitollisempi olen siitä, että olen epätäydellinen. Jos olisin täydellinen, en kasvaisi. Tämä blogi on syvällisen, luovan ja pirskahtelevan sekä merkityksiä etsivän uusperheessä elävän hyvinvointi- ja mentaalivalmentajan matka omasta henkisestä kasvusta.

Kerään voimavaroja luonnossa pysähtymisestä ja ihmisten kohtaamisista, luovasta kirjoittamisesta ja viisauksien lukemisesta. Aforismit ovat yksi suurimpia luovuuteni lähteitä ja ajatusteni herättelijöitä. Pienestä tytöstä asti olen kirjoittanut päiväkirjaa, runoja ja erilaisia tarinoita. Henkisen hyvinvointikirjallisuuden ja ajatelmien lukeminen on kiehtonut minua suunnattomasti. Rakastan asioiden pohtimista ja tuntemista. Syvin tarpeeni on ymmärtää ja kokea ihmisyyttä ja nähdä asioiden moniuloitteisuus. Näiden asioiden kautta koen yhteyttä sisimpääni. Yhteys syvälliseen puoleen on elinehtoni, sillä sen kautta saan havahduttavia flow-kokemuksia, toimin viisaammin ja pystyn toteuttamaan paremmin itseäni. Joskus olen ollut itse oman onneni tiellä, enää en aio olla. Olen päättänyt tulla tietoisemmaksi itsestäni ja uskaltaa elää täydempää oman näköistä elämää.

Toivon Sinun löytävän blogistani jotain, jonka kautta voit vahvistaa itseäsi.

Inspiraatiota.

Rakkautta itseäsi kohtaan.

Myötätuulta.

Inhimillisyyttä.

Hengähdystaukoja.

Näkökulmia.

Yksityiskohtia.

Tyyneyttä.

Enemmän olemista.

Selkeyttä.

Olen aina ollut aamuihminen. Aamukahvi on edustanut minulle uutta alkua ja kiitollisuutta uudesta päivästä. Usein odotan innoissani illalla nukkumaan mennessä, että olisipa jo aamukahvin aika. ”Tästä alkaa uusi päivä” -ajatus yhdistettynä ”Kaikki on mahdollista” -ajatukseen saa minut uskomaan innostavaan matkaan. Valintani Aamukahvilla on ajatusten valintoja, johdattavien viisauksien tuomista uuteen päivään, havahtumista ja tietoista oppimista omasta toiminnasta.


Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan matkalleni tekemään havaintoja elämästä ja siinä sivussa ehkä myös oivaltamaan jotain itsestäsi!

KirsiAnnika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close