Hyvinvointivalmennus

mitä se on ja kuinka se toimii?

On vaikea olla levollinen ja luottavainen jos maaperä on tuntematon.

Mitä paremmin tunnemme itsemme, sitä paremmin voimme arvostaa itseämme, kuunnella tarpeitamme ja elää tietoisesti oman näköistä elämää.

Itsetietoisuus ja itselle tärkeiden asioiden vaaliminen saa kenet tahansa kukoistamaan, sillä silloin teemme niitä asioita, jotka kuulostavat, näyttävät ja tuntuvat meille.

Elämä maistuu mielekkäälle kun yhteys itseen on vahva!

Hyvinvointi on ennen kaikkea itsensä tuntemista.

KirsiAnnika

Hyvinvointivalmennus lähtee aina liikkeelle asiakkaan yksilöllisistä hyvinvoinnillisista tarpeista.

  • Koet ehkä tyytymättömyyttä elämän eri osa-alueilla, saatat tietää mistä kiikastaa, mutta et silti pääse ajatusta pidemmälle.
  • Ehkä koet itsesi stressaantuneeksi ja tarvitset keinoja palautumiseen.
  • Olet kadottanut tasapainon ja levollisuuden itsessäsi etkä enää arvosta itseäsi.
  • Lipsut päätöksissäsi ja haluat irti epäterveellisistä tavoistasi.
  • Olet saattanut jo kokeillut muutosta ja epäonnistunut, lannistunut ja luovuttanut.
  • Minäpystyvyyden tunteesi on kenties heikentynyt, etkä tunnista enää kuka olet tai mihin olet matkalla.
  • Saatat olla jumissa arjen kanssa etkä löydä aikaa itsellesi ja samalla katselet vierestä kun elämäsi ”lipuu ohi” ja muut ympärilläsi olevat menestyvät ja toteuttavat unelmiaan.

Hyvinvointivalmentajana toimin oppaana muutosmatkallasi.

Tuen ja vahvistan kasvuasi ja autan sinua kehittymään omaan suuntaasi askel kerrallaan niin, että hyvinvoinnin tilasi paranee. Valmennuksessa löydät voimavarasi, opit tunnistamaan omat hyvinvoinnilliset rajasi ja tarpeesi sekä tulet tekemään jatkossa tietoisia valintoja oma hyvinvointi edellä. Lupaan sinulle onnistumisia tavoitteissasi, parempaa elämänlaatua ja vahvempaa oloa.

Oletko valmis muutokseen, jonka keskiössä olet Sinä ja sinun hyvinvointisi?

”Vie itsesi rohkeasti sinne, missä voit kasvaa ja vahvistua omaan suuntaasi.”

KirsiAnnika

Mies 45 v, yksilövalmennettava

Nyt treenit kulkee paljon paremmin ja palautuu myös treeneistä nopeammin, ja jaksan paremmin myös arjessa. Liian kiireinen arki oli myös tuonut salakavalasti stressihormonia kehoon, ja tämän valmentaja havaitsi ja puuttui tähän. Tätä asiaa käsiteltiin paljonkin, ja opin että myös suorittaja-tyypin täytyy osata olla armollinen itselleen ja löytää aikaa itselleen. Valmentajahan on parilla sanalla kuvattuna persoonana aivan ihana ja mahtava! Hänelle oli helppo kertoa henkilökohtaisempiakin asioita ja hänen otteensa oli positiivinen ja kannustava. Jäi tunne että valmentaja välitti aidosti minusta ja hyvinvoinnistani ja teki töitä sen eteen, ja tämä oli tärkeää itselleni.

Rating: 5 out of 5.
Nainen 54 v, yksilöalmennettava

Sitä kuvittelee saavansa opastusta vain terveelliseen ravintoon ja pysyvään muutokseen omissa ruokailutottumuksissa. Äkkiä huomaakin pohtivansa sisäistä keskustelua, jota väistämättä itse kukin käy itsensä kanssa. Viime aikoina tuo puhe on ollut julmaa, kovaa, sättivää ja armotonta, kovin tuttua elämän varrelta. Sanoja ja lauseita, joita ei tulisi ihan heti mieleen sanoa ääneen toiselle ihmiselle. Kuluneen kahden kuukauden aikana tuon sisäisen keskustelun sävy on muuttunut lempeämmäksi, pehmeämmäksi, kannustavammaksi ja armollisemmaksi. Joskus ulkopuolinen näkee asiat selkeämmin. Koen tulleeni kohdatuksi kokonaisena ihmisenä, minuna, tällaisena, riittävän hyvänä.

Rating: 5 out of 5.
Nainen 49 v, ryhmävalmennettava

Valmennuksen monipuolisuus yllätti positiivisesti. Lähdin hakemaan apua lähinnä fyysisiin asioihin ja käsiteltiinkin kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Näiden kaikkien ymmärtäminen ja käsittely on saanut minut huomaamaan, että tärkeintä on pitää ensin huolta itsestään

Rating: 5 out of 5.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close