Valmennukset

Haluatko parempaa elämänlaatua? Hyvinvoivaa elämää? Jaksamista? Henkistä tasapainoa? Tyytyväisyyttä?

Enemmän Minä – kehotietoisuudesta yhteyttä itseen

Kaipaatko parempaa yhteyttä itseesi?
Haluatko parantaa läsnäolontaitojasi ja oppia kuuntelemaan kehosi viestejä?
Enemmän Minä -terapeuttinen pienryhmä antaa tilaa itsetutkiskelulle, oman kehon ja mielen kuuntelulle sekä rauhoittavalle ja hyväksyvälle läsnäololle. Ryhmän kesto on viisi (5) viikkoa.

Tapaamiset tiistaisin 4.7., 11.7., 18.7., 25.7., 1.8.2023, klo 16:30-17:45, Oulussa Pakkahuoneenkadulla.

Tapaamisilla tehdään erilaisia ohjattuja keho-mieli -harjoituksia, jotka tyynnyttävät mieltä, vahvistavat tietoista läsnäoloa ja lisäävät kehotietoisuutta. Haemme näin lempeästi yhteyttä itseen. Kun koemme yhteyttä itseemme, koemme hallinnan tunnetta omasta elämästämme ja valinnoistamme, rauhoitumme tähän hetkeen ja koemme tyytyväisyyttä.

Ryhmä sopii erityisesti ahdistuneisuudesta, masennuksesta, stressistä tai uupumuksesta kärsiville. Myös muut itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden vahvistamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita ryhmään.

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään oman kehon ja mielen äärelle.

Ryhmän hinta 149 € / hlö.

(Ryhmään otetaan max. 5 henkilöä.)

Ilmoittaudu tai kysy lisää: kirsiannika@vahvaolo.fi

Palautteita aiemmasta ryhmästä

”Ihania harjoituksia ja keinoja olla erilailla läsnä.”

”Sain keinoja irtautua taakoista, päivän asioista.”

”Mukavia läsnäolon hetkiä.”

”Sain paljon vinkkejä miten voi omaa tajuntaa ja mieltä laajentaa.”

”Parasta oli harjoitukset ja itsensä tutkiskelu, rauhoittuminen.”

”Valmennus oli tunteiden läpikäymistä ja opettelua pysähtymää.”

”Tosi hyviä harjoituksia pysähtymiseen oman itsen äärelle.”

FasciaMethod, etäkurssi

Tervetuloa nauttimaan kotoa käsin ihanan lempeästä FasciaMethod -kehonhuollosta!
Seuraava kahdeksan (8) viikon kurssi alkaa to 13.4.2023. Etätunnit aina torstaisin klo 18-19.

Tunnit TEAMS-yhteydellä 13.4., 20.4., 27.4., 4.5., 11.5., 18.5., 25.5. ja 1.6.2023.

Tulokset säännöllisestä harjoittelusta:

 • lisäät elastisuutta ja liikkuvutta
 • parannat koordinaatokykyä ja kehonhallintaa
 • edistät voimantuottoasi
 • palaudut muusta harjoittelusta paremmin
 • rentoudut ja harjoitat läsnäoloa
 • helpotat kireyksiäsi kehossasi
 • korjaa jopa kehon virheasentoja.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa tehdään dynaamista myofaskiaalista harjoittelua, täsmävenytyksiä sekä kuntouttavia tukilihasharjoitteita. Tunnin lopussa lyhyt loppurentoutus.

Tunti on helppo ja sopii myös hyvin henkilöille, joilla on tuki- ja liikuntaelinoireita. Liikkeet tehdään omaan rauhalliseen tahtiin kehoa kuunnellen ja hengitystä seuraten, ja siksi harjoittelu on myös loistava stressin hallintamenetelmä.

Palautteita aiemmilta etäkursseilta

”Olen ollut istumatyöläisenä tosi kumarassa ja jumissa. Nyt tämän harjoittelun avulla olen havainnut, että keskivartalon kannatus ja tuki ovat pikkuhiljaa alkaneet parantua. Selkeästi elastisuutta tullut ja kehoon tulossa parempaa ryhtiä. Uskon että harjoittelua jatkamalla tulokset paranevat ja istumatyöläisen jatkuvat hartiajumit helpottuvat.”

”FasciaMethod antaa kropalle hyvää liikkuvuutta, nostaa hieman sykettä ja saa pienen hien pintaan. Venyttelyt ovat kokonaisvaltaisia ja tosi tarpeellisia, kun kroppa tuntuu niin kankealta. Kerta kerralta kuitenkin saa itsensä venymään enemmän ja enemmän. Tuntuu, että fasciamethodin ansiosta on kasvanut pituutta ja saanut ryhtiä paremmaksi. Muutenkin tunnista jää aina todella rentoutunut ja hyvä fiilis. Fasciamethod-tunti on viikon odotettu tapahtuma eikä sitä millään halua jättää väliin. Koen hetken itseni hoitamisena ja hemmotteluna. Suosittelen kaikille!”

”FasciaMethodista olen saanut paljon apua erilaisiin niskahartiaseudun sekä selän kipuihin. Liikkeet on tarpeeksi helppoja, mutta tehokkaita ja joitain liikkeitä pystyy hyödyntämään työpäivän aikanakin, jos tuntuu, että harteissa tai selässä alkaa väsymisen merkkejä tulemaan. Olen tykännyt kurssista ja niin kroppanikin.”

Tervetuloa mukaan pitämään huolta kehostasi!

Hinta 24,90 € (sis. 10% alvin).

Kognitiivinen lyhytterapia

Minulla on vapaana muutamia kognitiivisen lyhytterapian paikkoja opiskelijahintaan (-30%). Tapaamiset tapahtuvat etänä tai tiistaisin Pakkahuoneenkadulla Oulussa.

Milloin ja miksi kognitiivista lyhytterapiaa?

Kognitiivinen lyhytterapia on kansainvälisesti tutkituin, tehokkain ja kysytyin terapiamuoto, sillä se on kustannustehokasta ja ongelma-alueen ratkaisuun keskittyvä terapiamuoto. Tutkimusten valossa kognitiivinen terapiamuoto on menestyksekkäin terapiamuoto erityisesti ahdistuneisuushäiriöistä, masennuksesta, syömishäiriöistä, pelkotiloista ja riippuvuuksista kärsiville. Lisäksi kognitiivinen lyhytterapia on loistava apu esimerkiksi uniongelmista tai ihmissuhdeongelmista kärsiville, uupumuksen hoitoon tai jos kaipaa apua raskaan elämäntilanteen käsittelyyn. Kognitiivisesta lyhytterapiasta saa nopeaa ja konkreettista apua lukuisiin toiminnallisiin sekä tunne-elämän ongelmiin. Lyhytterapiaan kannattaa hakeutua matalalla kynnyksellä, jos kokee kuormitusta elämässään jossain osa-alueella. Toipumisennuste on sitä parempi mitä nopeammin haasteisiin saadaan terapeuttista apua. Lyhytterapiaan voi varata ajan ilman lähetettä tai diagnoosia.

Mitä lyhytterapian käytännössä on?

Lyhytterapian on luottamuksellista keskusteluapua, ohjausta ja tukea, jossa on selvä rakenne ja tavoite. Terapiatyöskentelyn keskiössä ovat asiakkaan haittaa tuottavat ajatukset ja uskomukset ja niihin liittyvät hankalat tunteet. Lyhytterapiassa keskitytään nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Menneisyyttä ja elämänhistoriaasi tutkitaan juuri sen verran kuin se on tarpeellista nykyhetken ymmärtämisen vuoksi. Lyhytterapiassa tuetaan ja kehitetään asiakkaan omaa itseymmärrystä ja itsehoitoa. Terapian ytimessä ovat ajattelun uudelleenmuotoilu ja haitallisten ajatusmallien hylkääminen, tavoitteen asettaminen, tässä ja nyt aktivoituminen sekä erilaiset harjoitteet. Erilaisten harjoitteiden lisäksi lyhytterapiaan kuuluvat kotitehtävät kuten havainnointipäiväkirjat tai käytännönläheisiä tehtäviä.

Lyhytterapian kesto vaihtelee 4-20 tapaamisen välillä riippuen asiakkaan tilanteesta.

55 € / 60min (sis. 24%alv).

Tiedustelut: kirsiannika@vahvaolo.fi

Alkuvoima

Sis. kaksi (2) etätapaamista + henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman.

Tämä ohjaus antaa Alkuvoimaa Sinun hyvinvoinnillesi!

Ohjauksen jälkeen tiedät mistä aloittaa ja miksi. Saat etätapaamisten perusteella sinulle suunnitellun selkeän ja konkreettisen hyvinvointisuunnitelman, jota on helppo lähteä toteuttamaan. Hyvinvointisuunnitelma voi olla esimerkiksi kunto-ohjelma, viikkosuunnitelma tai ruokavalio riippuen sinun tavoitteestasi.

Etätapaamisen kesto 45 min / tapaaminen.

Hyvinvointisuunnitelman saat kirjallisena sähköpostiisi.

Hinta 149 € (sis. 24% alvin).

Muutosmatka

Tämä on kokonaisvaltainen hyvinvointiohjaus, jonka pääpaino voi olla esimerkiksi ravitsemuksessa, elämäntapamuutoksessa, palautumisessa, liikunnassa tai vaikka stressinhallinnassa. Ohjaus koostuu mm. yksilöllisistä harjoituksista / tavoitetehtävistä ja keskustelusta.

Ohjaukset 4 x 45min / laskutuskausi. Kesto määritellään henkilökohtaisesti valmennuksen alussa tai matkan varrella. Kestoon vaikuttaa muutosprosessin laajuus. Minimi aika on kaksi (2) kautta.

Muutosmatka-ohjauksessa kartoitetaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnintila, jonka jälkeen muodostetaan suunnitelma kohti haluttua muutosta ja matkataan yhdessä Sinun tavoitteiden onnistumisen eteen.

Muutosmatkalla valmentaja

 • ohjaa sinua toimivaan muutokseen,
 • haastaa sinut murtamaan uskomuksiasi,
 • kannustaa ja motivoi tavoitteessasi,
 • lisää arjen toimijuuttasi,
 • parantaa elämänlaatuasi,
 • kasvattaa itsetuntemustasi ja
 • auttaa muuttamaan toimintatapojasi.

Hinta 199 € / kausi (sis. 24% alvin).

”Sinulla on mahdollisuus muuttua ja muuttaa suuntaa. Sinulla on oikeus etsiä ja löytää.”

KirsiAnnika

”Kohti merkityksellistä, hyvinvoivaa ja
omannäköistä elämää.”

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close