Valmennukset

Haluatko parempaa elämänlaatua? Hyvinvoivaa elämää? Jaksamista? Henkistä tasapainoa? Tyytyväisyyttä?

FasciaMethod, etäkurssi

Tervetuloa nauttimaan kotoa käsin ihanan lempeästä FasciaMethod -kehonhuollosta! Seuraava kahdeksan viikon kurssi alkaa 13.1.2022. Etätunnit aina torstaisin klo 18-19.

Tunnit 13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 24.2. ja 3.3.2022 (Teams yhteys).

Tulokset säännöllisestä harjoittelusta:

 • lisäät elastisuutta ja liikkuvutta
 • parannat koordinaatokykyä ja kehonhallintaa
 • edistät voimantuottoasi
 • palaudut muusta harjoittelusta paremmin
 • rentoudut ja harjoitat läsnäoloa
 • helpotat kireyksiäsi kehossasi
 • korjaa jopa kehon virheasentoja.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa tehdään dynaamista myofaskiaalista harjoittelua, täsmävenytyksiä sekä kuntouttavia tukilihasharjoitteita. Tunnin lopussa lyhyt loppurentoutus.

Tunti on helppo ja sopii myös hyvin henkilöille, joilla on tuki- ja liikuntaelinoireita. Liikkeet tehdään omaan rauhalliseen tahtiin kehoa kuunnellen ja hengitystä seuraten, ja siksi harjoittelu on myös loistava stressin hallintamenetelmä.

Palautteita aiemmilta etäkursseilta

”Olen ollut istumatyöläisenä tosi kumarassa ja jumissa. Nyt tämän harjoittelun avulla olen havainnut, että keskivartalon kannatus ja tuki ovat pikkuhiljaa alkaneet parantua. Selkeästi elastisuutta tullut ja kehoon tulossa parempaa ryhtiä. Uskon että harjoittelua jatkamalla tulokset paranevat ja istumatyöläisen jatkuvat hartiajumit helpottuvat.”

”FasciaMethod antaa kropalle hyvää liikkuvuutta, nostaa hieman sykettä ja saa pienen hien pintaan. Venyttelyt ovat kokonaisvaltaisia ja tosi tarpeellisia, kun kroppa tuntuu niin kankealta. Kerta kerralta kuitenkin saa itsensä venymään enemmän ja enemmän. Tuntuu, että fasciamethodin ansiosta on kasvanut pituutta ja saanut ryhtiä paremmaksi. Muutenkin tunnista jää aina todella rentoutunut ja hyvä fiilis. Fasciamethod-tunti on viikon odotettu tapahtuma eikä sitä millään halua jättää väliin. Koen hetken itseni hoitamisena ja hemmotteluna. Suosittelen kaikille!”

”FasciaMethodista olen saanut paljon apua erilaisiin niskahartiaseudun sekä selän kipuihin. Liikkeet on tarpeeksi helppoja, mutta tehokkaita ja joitain liikkeitä pystyy hyödyntämään työpäivän aikanakin, jos tuntuu, että harteissa tai selässä alkaa väsymisen merkkejä tulemaan. Olen tykännyt kurssista ja niin kroppanikin.”

Tervetuloa mukaan pitämään huolta kehostasi!

Hinta 24,90 € (sis. 10% alvin).

Alkuvoima

Sis. kaksi (2) etätapaamista + henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman.

Tämä ohjaus antaa Alkuvoimaa Sinun hyvinvoinnillesi!

Ohjauksen jälkeen tiedät mistä aloittaa ja miksi. Saat etätapaamisten perusteella sinulle suunnitellun selkeän ja konkreettisen hyvinvointisuunnitelman, jota on helppo lähteä toteuttamaan. Hyvinvointisuunnitelma voi olla esimerkiksi kunto-ohjelma, viikkosuunnitelma tai ruokavalio riippuen sinun tavoitteestasi.

Etätapaamisen kesto 45 min / tapaaminen.

Hyvinvointisuunnitelman saat kirjallisena sähköpostiisi.

Hinta 149 € (sis. 24% alvin).

Muutosmatka

Tämä on kokonaisvaltainen hyvinvointiohjaus, jonka pääpaino voi olla esimerkiksi ravitsemuksessa, elämäntapamuutoksessa, palautumisessa, liikunnassa tai vaikka stressinhallinnassa. Ohjaus koostuu mm. yksilöllisistä harjoituksista / tavoitetehtävistä ja keskustelusta.

Ohjaukset 4 x 45min / laskutuskausi. Kesto määritellään henkilökohtaisesti valmennuksen alussa tai matkan varrella. Kestoon vaikuttaa muutosprosessin laajuus. Minimi aika on kaksi (2) kautta.

Muutosmatka-ohjauksessa kartoitetaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnintila, jonka jälkeen muodostetaan suunnitelma kohti haluttua muutosta ja matkataan yhdessä Sinun tavoitteiden onnistumisen eteen.

Muutosmatkalla valmentaja

 • ohjaa sinua toimivaan muutokseen,
 • haastaa sinut murtamaan uskomuksiasi,
 • kannustaa ja motivoi tavoitteessasi,
 • lisää arjen toimijuuttasi,
 • parantaa elämänlaatuasi,
 • kasvattaa itsetuntemustasi ja
 • auttaa muuttamaan toimintatapojasi.

Hinta 199 € / kausi (sis. 24% alvin).

”Sinulla on mahdollisuus muuttua ja muuttaa suuntaa. Sinulla on oikeus etsiä ja löytää.”

KirsiAnnika

”Kohti merkityksellistä, hyvinvoivaa ja
omannäköistä elämää.”

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close