Valmennukset

Haluatko parempaa elämänlaatua? Hyvinvoivaa elämää? Jaksamista? Henkistä tasapainoa? Tyytyväisyyttä?

Muutosmatka – etävalmennus

Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus etäyhteyksin. Tapaamiset (50min) kerran viikossa.

Muutosmatka-valmennuksessa kartoitetaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnintila, jonka jälkeen muodotetaan suunnitelma kohti tarvittavaa muutosta. Muutosmatkalla valmentaja haastaa sinut murtamaan uskomuksiasi, kasvattamaan itsetuntemustasi ja muuttamaan toimintatapojasi. Valmennus koostuu mm. yksilöllisistä harjoituksista, tavoitetehtävistä ja keskustelusta. Valmennuksen tuloksena on onnistunut ja oivaltava muutos parempaan ja hyvinvoivaan elämään.

Valmennuksen kesto määritellään henkilökohtaisesti valmennuksen alussa. Kestoon vaikuttaa muutosprosessin laajuus. Minimi valmennusaika on kaksi (2) kuukautta.

Hinta 125 euroa / kuukausi (sis. 24% alvin).

Uudista itsesi – ryhmävalmennus, etänä

Ryhmävalmennus etäyhteyksin, kesto kokonaisuudessaan kaksi (2) kuukautta. Tapaamiset (60min) kerran viikossa.

Uudista itsesi -ryhmävalmennus on tarkoitettu Sinulle, joka haluaa päivittää itsensä uuteen kukoistukseen, löytää mielekkyyden elämään ja tavoittaa oman ihanneminän sekä vahvistaa voimavaroja ja kehittää itseä. Valmennuksessa tehdään itsetuntemusta vahvistavia tehtäviä, kasvetaan yhdessä ja havahdutaan uudenlaisiin ajatuksiin. Valmennuksen jälkeen tiedät kuka olet, mitä teet ja miksi, uskallat olla rohkeasti sinä!

Seuravaa ryhmävalmennus alkaa…

Hinta 75 euroa / kuukausi (sis. 24% alvin). Valmennuksen kokonaishinta 150 euroa.

Itseni äänellä – workshop

Vaihtuvat teemat, jotka pysäyttävät sinut uudistumaan, hioutumaan ja kirkastamaan suuntaasi. Itseni äänellä -workshopit antavat sinulle oman hetken, jossa saat luvan kanssa pysähtyä itsesi äärelle kuulemaan omaa ääntäsi ja kehittämään itseäsi.

Workshop toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä livetilassa (kesto 1,5h). Saat ennen workshoppia ohjeistuksen ja mahdollisen etukäteistehtävän teemaan liittyen. Workshopit sisältävät aktiivisia harjoituksia, jotka voit tehdä täysin itsenäisesti kotoa käsin. Toki oivallusten, ajatusten ja kysymysten esittäminen workshopin aikana tekee yhteisestä hetkestä rikkaamman kaikille osallistujille.

Seuraavat workshopit

Hinta 25 euroa / workshop (sis. 24% alvin).

”Sinulla on mahdollisuus muuttua ja muuttaa suuntaa. Sinulla on oikeus etsiä ja löytää.”

KirsiAnnika

”Kohti merkityksellistä, hyvinvoivaa ja
omannäköistä elämää.”

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close